lauantaina, heinäkuuta 21, 2007

Mitalisadetta SM-kisoissa

Bont Finland hallitsi SM-kisojen miesten matkoja suvereenisti Lahden uudella radalla. Koko potin eli viisi kultaa vei Kimmo Ilmavirta voittaen perjantain 200m aika-ajon, 1.500m ja 5.000m sekä lauantain 500m ja 10.000m pistekisan. Teemu Ylänen otti hopeaa 200m, 500m ja 5.000m kisoissa ja pronssia 1.500 metrillä. Jani Suihkosen saaliina oli 5.000m pronssi ja 10.000m pistekisan hopea. Naisissa SM-kisoja hallitsi Kati Koota, joka voitti kaikki tarjolla olleet naisten Suomen Mestaruudet. Maratonin Suomen Mestaruudesta kilpaillaan elokuun puolessa välissä Helsingissä.

Hyvää nousukuntoa osoittavat Kimmo ja Teemu matkaavat ensi viikolla EM-kisoihin Portugaliin. Hienoa oli nähdä myös Urheiluruudussa pitkä juttu SM-kilpailuista. Myös paikallista mediaa oli ja yleisöä oli kivasti paikalla - perjantai-iltana jopa useampi sata (paikallistoimituksen mukaan). Väriä kisoihin toivat myös osallistujat Virosta ja Venäjältä, jotka olivat mukana kilpailun ulkopuolella. Bont Finlandin Danila Ruusu oli mitalitaistelussa hienosti mukana ja olisikin saanut pronssia sekä 5.000m ja 10.000m pistekisoissa, jos olisi suomen kansalainen.

Kilpailukausi jatkuu kiivaana ja toivottavasti kovimmat saavutukset ovat vielä edessä. Ainoa tie menestykseen on kovien kansainvälisten kisojen käyminen. Ja juuri Bont Finland tiiminä on mahdollistanut maailmancupin kisoihin osallistumisen ja kehittymisen. Tästä suuri kiitos kuuluu myös kaikille tukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme, kuten Rakennus Fors, Nordic ID, www.lottanen.com, Rudy Project ja Bont.

Klikkaa tästä nähdäksesi urheiluruudun jutun. Rullaluistelua alkuintrossa ja 17 minuutiin kohdalla. YLE pitää urheiluruutuja nettisivuillaan viikon verran.

Ei kommentteja: