sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2007

WIC Zürich 35km 17.6.2007

Kauniissa Zürichin kesäpäivässä luisteltiin maailmancupin 35 km kisa, jossa mukana koko maailman tähtikaarti. Kisa oli kovavauhtinen ja loppukirissä vahvin oli USA:n Joey Mantia. Jani Suihkonen luisteli elämänsä kisan tulemalla maaliin pääjoukossa samassa kirissä voittajan kanssa. Janin loppusijoitus oli 46. Kimmo Ilmavirta kaatui kärkijoukossa noin 2 km ennen maalia olleessa rytäkässä ja menetti näin mahdollisuudet kärkisijoille. Tuossa vaiheessa kaikki näytti todella hyvältä ja oli todelliset mahdollisuudet huippusijoitukseen - vielä ei kuitenkaan voittoon asti. Danila Ruusu putosi pääjoukosta toisella 8 km kierroksella ja Teemu ensimmäisellä. Vauhti oli todella kovaa, kilpailun keskinopeus oli lähes 44 km/h.

Seuraavaksi tiimi suuntaa matkansa kohti Weinfeldeniä, jossa on tarkoitus harjoitella pista-radalla.